ALL24


all24.gr
Μπείτε στο all24.gr και διαβάστε όλα τα νέα από τα μέσα της Media Kit. Ενημέρωση, τέχνες, πολιτική, αθλητικά, τουρισμός, όλα είναι εδώ.

NEWSMAG


newsmag.gr
Το Social site, για αναγνώστες που ενδιαφέρονται για την τέχνη, τον πολιτισμό, τις σύγχρονες τεχνολογίες, τα new media, αλλά και για την ψυχαγωγία, την διασκέδαση, τα καλά στέκια . Για όσες και όσους θέλουν να γνωρίζουν τι “παίζει” στην πόλη τους. Με ειδήσεις και πληροφορίες για την μουσική, το σινεμά, τα εικαστικά, τους νέους δημιουργούς και μια καλά ενημερωμένη ατζέντα για όλες τις social life activities.

COPYWRITE


copywrite.gr
Εδώ καταθέτουμε απόψεις, γνώμες, πιθανά διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά όχι αδιάφορες. ΝΌλοι έχουν λόγο και το copywrite δίνει την δυνατότητα να αναδειχθεί, χωρίς φετίχ, προαπαιτούμενα και δογματισμούς, με μοναδική προϋπόθεση τον σεβασμό στην γνώμη του άλλου και στην προσωπικότητά του.

CITYWEBRADIO


citywebradio.com
Τι είναι το citywebradio; Είναι ένα Web ραδιόφωνο όπως θα έπρεπε να είναι το ραδιόφωνο. Με μουσική από 1950 έως σήμερα με παρεϊστικη διάθεση και ακούσματα από Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Με Djs οι οποιοί λησμονούν και επαναφέρουν στα αυτιά μας μουσικές που μας έκαναν να χορεύουμε ασταμάτητα.

HEADBANGERS


headbangers.gr
Το headbangers.gr (headbangers.co) δημιουργήθηκε έχοντας στο μυαλό την στήριξη της ελληνικής rock / metal σκηνής, χωρίς να αποκλείει είδη τα οποία ανήκουν στον σκληρό ήχο γενικά. Είναι κυρίως αγγλόφωνο με κάποια άρθρα στα ελληνικά. Η λογική πίσω από τα αγγλικά εχει να κάνει με την διάδοση της σκηνής στο εξωτερικό. Επιπλέον τα budget του εξωτερικού στη διαφήμιση είναι σαφώς καλύτερα και μπορούμε πιο εύκολα να στηρίξουμε έσοδα στο χωρό της rock. Σύντομα το site θα ενσωματώσει και eshop cd και βινυλίων.

CYCLADES.GUIDE


cyclades.guide
On a quest to find the Greek islands of your dreams? Start, here, in the Cyclades.guide. Rugged, sun-drenched outcrops of rock, anchored in azure seas and liberally peppered with snow-white villages and blue-domed churches, this is Greece straight from central casting, with a stellar atmospheric archaeological sites and dozens of postcard-worthy beaches. You can indulge in any favourite holiday pursuit. You’re living the dream.

FINDY


findy.gr
Πουλάς, Αγοράζεις, ανταλάσσεις; Μπες στο Findy.

GREEK HITS


greekhits.gr
Το greekhits δημιουργήθηκαν για να παρουσιάσουν την ελληνική μουσική. Η θεματολογία του περιλαμβάνει νέες κυκλοφορίες, reviews, συνεντεύξεις, κάλυψη συναυλιών, φεστιβάλ. Η λιτουργία του site μπορεί να υποστηριχθεί με συνεργασία με εταιρείες προβολής μουσικών και με την παραγωγή υλικού παρουσίασης, όπως πχ video clips, advertorial κτλ

CLICK ON GREECE


clickongreece.com
The most complete tourist guide

IONIAN GUIDE


ionian.guide
Discover Ionian Islands

BIG NEWS

Ενα Social media μέσο που σκοπό έχει να συγκεντρώνει ειδήσεις και νέα από όλα τα μέσα μας και να δημιουργεί συνεχή κίνηση μέσα από ένα μέσο με συμπκυκνωμένη δύναμη. Το Big News Greexe παραμένει μόνο social.

AFTODIOIKISI ONLINE

aftodioikisionline.gr
Δημοσιογραφική αποτύπωση που σχετίζεται με την Αυτοδιοίκηση, τις δράσεις και το έργο της, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα πρόσωπα, τους εργαζόμενους και τους παράγοντες που την πλαισιώνουν

MEDOCTOR

medoctor.gr
Ιατρικά νέα

Νέοι Γονείς

neoigoneis.gr
Εκπαίδευση, διατροφή, θέματα υγείας και συμπεριφοράς του παιδιού και όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι γονείς για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους, απαντούν και σχολιάζουν ειδικοί μέσα από τις στήλες του neoigoneis. Παιδίατροι, ειδη μπεμπε, διατροφικά προϊόντα, ρούχα, ψυχαγωγία, κατασκηνώσεις, βιβλία για το παιδί και τους γονείς, εκπαίδευση, computer kids και άλλα πολλά, μπορεί να αναζητήσει ο επισκέπτης στο neoigoneis.

DELTIO TYPOU

deltiotypou.gr
Όλα τα δελτία τύπου μαζεμένα σε ένα σημείο

Memes Greece

memesgreece.gr